Deze site maakt gebruik van cookies en is voorlopig nog actief. Nieuwe info is te vinden op: www.reflexology4u.be/wp

Ken je dat gevoel: pijn in de spieren, rondom gewrichten en in de rug, je weet niet welke houding gemakkelijk zit en je weet evenmin op welke manier je die pijn eindelijk weg krijgt!

 

Artsen kleven je een etiket fibromyalgie op en om de pijn te verminderen krijg je pijnstillers en ontstekingsremmers. Het helpt je een beetje op de been maar op lange termijn geen gezonde situatie want deze medicatie zijn belastend voor je maag en je lever.

 

De oorzaak van fibromyalgie is nog niet volledig achterhaald. Het schijnt vooral dat genetische, hormonale, neurofysiologische en psychische factoren een rol spelen.

Vooral serotonine zou hier een belangrijke rol spelen.

 

Om klachten van fibromyalgie te verminderen kan je een sieraad dragen van ENERGETIX.

Het positieve effect van magneten kan worden verklaard. Ze kunnen namelijk de stofwisseling in de hersenen positief beïnvloeden en zo eventueel de serotonineproductie verhogen.

Serotonine zorgt dat pijn vermindert en verkrampingen minder optreden.

Bovendien kunnen de sieraden van ENERGETIX harmoniserend werken en je stemming verbeteren. Want ook deze factoren spelen een rol bij fibromyalgie!

 

Webshop: www.hildeschoonjans.energetix.tv

 

Via de sieraden heb je minder pijn, weer zin om dingen te doen en lacht het leven je toe!

 

 

En het kan ook via voetreflexologie!!!

 

 

Slechts 5 minuten per dag, meer heb je niet nodig, om opnieuw de draad op te pikken, meer daadkracht, meer energie en een gezondere slaap.

 

Ja, het kan echt!

 

Omdat je een ganse dag in de weer was, stress hebt ervaren,… maar je lichaam niet of onvoldoende de kans kreeg daar iets mee te doen, stapelen de hormonen in je lichaam zich op.

Hierdoor voel jij je ambetant en doelloos, heb je een verstoorde slaap, blijft alles wat hangen, ben je moe en futloos,…

 

Maar weet dat jij er iets aan kan doen! En bovendien nog eens in een heel korte tijd!

Slechts 5 minuten heb je nodig en dat één keer per dag.

 

Ik ontwikkelde een eenvoudig aan te leren combinatie van voetreflexologie en ENERGETIX om jou super te helpen!

 

Op de voeten ligt het volledige lichaam geprojecteerd. Dit wordt gebruikt binnen de voetreflexologie. Door de voeten op bepaalde plaatsen te masseren met de Magnetmassage van ENERGETIX krijg je een ontspannen gevoel waardoor de mist voor je ogen wegtrekt en je opnieuw meer daadkracht krijgt om dingen aan te pakken. Rust in je hoofd geeft een betere slaap waardoor je met meer energie opstaat en zo ben je klaar om de draad van je leven op te pakken.

Hoe geweldig klinkt dat?

 

Het is dus heel eenvoudig!

Het is veilig en mag door iedereen worden toegepast*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*wees voorzichtig met de Magnetmassage in de buurt van pacemakers, insulinepompjes,… De magneten kunnen de werking verstoren

*deze techniek voer je beter niet uit wanneer je tijdelijk hormonen neemt vb. tijdens een vruchtbaarheidsbehandeling of andere omdat we met de techniek juist een evenwicht willen creëren. Voor en na de kuur mag het wel

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeiende artikels

Fibromyalgie, een helse pijn en lijdensweg

gallery/shutterstock_190012
gallery/shutterstock_37035571