Wat fijn om te bladeren in mijn hersenspinsels van enkele jaren geleden. Ik hou namelijk al sinds 2012 een boekje bij met al mijn ideeën op professioneel gebied. Iets wat ik je alleen maar kan aanraden want soms wil je iets echt doen maar is het nog niet het juiste moment er voor. Nu ja, ik ben eigenlijk al bezig aan mijn derde boekje. Mijn hoofd zit soms zo vol en dan wil je natuurlijk al die gedachten wel ergens kwijt zodat je op rustige momenten vanuit oudere ideeën kan putten.

Al wacht ik nog steeds op dat rustige moment!

Maar zoals je weet, kreeg ik in mei 2017 het idee om mijn basiscursus voetreflexologie om te zetten naar een online cursus. Het kleine beetje twijfel verdween snel want nog voor ik begon aan mijn cursus, had ik er al een stuk of 5 verkocht!

Vol enthousiasme begon ik er dus aan!

 

En gek genoeg dacht ik dat ik in mei 2017 het warm water had uitgevonden. Niets is dus minder waar want in mijn schriftje van 2012 maakte ik al vermelding van een online cursus voetreflexologie!

 

Het was toen nog niet het juiste moment en dat is allemaal helemaal prima want in die tussentijd deed ik ervaring op in het les geven zodat ik al goed wist waar studenten vaak over struikelen, leerde ik mensen kennen die bezig waren met video’s maken,…

 

En dat is allemaal super boeiend want misschien weet je het of niet… maar in het universum zijn er wetten aanwezig. Eén van die wetten is de wet van de incubatie. Dat wilt eigenlijk zeggen dat elke gedachte die jij hebt, tijd nodig heeft om te rijpen en van daaruit zich zal manifesteren in de reële wereld. De gedachte kan je zien als een zaadje. Dat heeft ook tijd nodig om te groeien op zijn eigen ritme. Het heeft bovendien geen zin om dat plantje te ondersteunen in zijn groei want ofwel trek je het plantje los en sterft het, ofwel krijg je een plantje met een lange stengel maar een hele dunne waardoor het zijn stabiliteit verliest.

 

Dus wil ik je vragen:

Wat is jouw zaadje? Wat zit er al een tijdje in je hoofd?

 

En hoe breng jij het geduld op om dat zaadje te laten rijpen?

 

Wil jij kennis maken met die online cursus voetreflexologie waar ik zo helemaal vol van ben? Vraag dan nu de eerste 2 lessen gratis aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeiende artikels

Hersenspinsels

Klik hier om GRATIS de eerste 2 lessen aan te vragen

Lees ook:

Top 3 succesverhalen