Deze site maakt gebruik van cookies en is voorlopig nog actief. Nieuwe info is te vinden op: www.reflexology4u.be/wp

Mijn top 3 van succesverhalen is: een mevrouw met kanker en door de chemo geen gevoel meer had in de voeten. Ze moest kijken waar ze stapte omdat haar zenuwen geen signaal doorgaven qua proprioceptie. Oorspronkelijk kwam ze mee als chauffeur voor een andere cliënt die zo in de wolken was dat ze zei: “waarom probeer jij dat niet eens?”. Zo vlijde mevrouw zich op mijn tafel en na een uurtje voetreflexologie had ze weer gevoel in haar voeten.

 

Op een dag kwam er een man kromgebogen van de rugpijn mijn praktijk binnen voor een voetverzorging. Omdat ik nog even tijd had, stelde ik voor nog kort enkele reflexologie-technieken toe te passen om zo de pijn te verminderen. Na een kwartiertje stapte de man buiten en was de pijn opvallend beter. De keer nadien had hij een bloemetje voor me mee. Later werd de rug geopereerd en nu is mijnheer pijnvrij.

 

Het derde succesverhaal is het verkorten van de arbeid tijdens het bevallingsproces. Het is een persoonlijk verhaal want bij ons tweede kindje had ik 8 cm ontsluiting en ik wilde dat het echt vooruit ging. Dus bewerkte ik mijn eigen voeten en wreef op de reflexzone van de baarmoeder richting bekkenbodem. En of het vooruit ging want nog geen half uur later had ik persweeën. Dus bijzonder snel naar de bevallingskamer en de gynaecoloog kwam juist binnen om onze Feiko aan te nemen.

 

Laten we beginnen aan jouw avontuur van reflexologie en vraag nu GRATIS de eerste 2 lessen aan van de online cursus VOETREFLEXOLOGIE!

 

 

Boeiende artikels

Mijn TOP 3 succesverhalen met voetreflexologie

Klik hier om GRATIS de eerste 2 lessen aan te vragen

Lees ook:

gallery/blog hoe start ik een praktijk
gallery/blog boewust kiezen boeken