Hoe ziet een basisopleiding voetreflexologie er uit als deze online wordt gegeven?

Wat kan je nu verwachten bij het volgen van een online basiscursus voetreflexologie?  Een verstaanbare vraag die bezoekers van mijn site zich stellen en die ik dus ook in mijn mailbox krijg.

Ik ben al enorm dankbaar dat je de moeite neemt om me deze vraag te stellen. En hoop dan ook dat mijn antwoord in je mailbox terug komt. Niet in de spam. Dus als je een mail van me verwacht, kijk zeker ook je spam-folder na en/of voeg mijn mailadres info(@)hildeschoonjans.be toe aan veilige afzenders. Natuurlijk wel de haakjes weglaten. Deze schrijf ik hier voor de robots die sites afspeuren naar mailadressen.

Maar goed, hoe ziet zo een online cursus voetreflexologie er nu uit?

Na betaling van 199 euro via deze link (KLIK HIER) kom je op een aanmeldscherm terecht.

Stap 1 na betaling

Hier dien je je gegevens nog eens in te vullen omdat de cursus vertrekt vanuit een ander programma dan mijn website. Na deze aanmelding valt er een mailtje in je mailbox waar je nog eens extra op moet bevestigen dat jij wel echt jij bent. Dit heeft puur te maken met de privacy-wetgeving!

En dan begint de cursus echt!
De vorige stappen klinken misschien ingewikkeld, maar het wijst zichzelf uit.

Voor jou hebben een aantal zogenaamde computerleken hetzelfde traject met succes afgelegd.

Je krijgt elke week een mail met een stukje cursustekst in. Dit is een PDF dat je kan opslaan of zelf kan afprinten. Het is maar waar jij de voorkeur aan geeft. De basiscursus loopt over 13 weken.

Ook krijg je een mail naar een reeks video’s met alle uitleg.
De video’s zijn een aanvulling op het cursusmateriaal. Zo ziet het videoscherm er uit.

cursus voetreflexologie-voorbeeld video

Deze kan je in principe allemaal na elkaar bekijken, al raad ik je dat niet aan. Er is altijd tijd nodig om de leerstof te verwerken.

Alles blijft beschikbaar

Een groot voordeel is dat het cursusmateriaal beschikbaar blijft. Dus mocht je door omstandigheden geen tijd hebben om cursus te volgen dan kan je wel steeds inpikken waar je gebleven bent. Ook kan je de video’s eindeloos herhalen. Het zijn er minstens 49. Dus best wel wat uren dat we samen doorbrengen.

De technieken bekijk je in detail en vanuit verschillende standpunten. Door mijn ervaring als docent speel ik in op de zaken waar studenten bijna altijd vragen over hadden of “foutjes” maakten. Bovendien worden de technieken die jij thuis inoefende nog eens persoonlijk door mij verfijnd op een terugkomdag. Alsook nog eens tijdens het examen.

De studenten die het aandurven om via deze manier voetreflexologie te leren zijn laaiend enthousiast! Durf jij het ook aan om op deze unieke manier voetreflexologie te leren?

KLIK HIER om meteen te starten!

Ook mijn vorige blog geeft nog extra info op deze vraag. Maar dan toch weer net iets anders uitgelegd 😉 KLIK HIER

Nog makkelijker starten met de online basiscursus voetreflexologie via deze QRcode:

QRcode betaling voetreflexologie