Het leven brengt zo veel

Mijn eerste cursus voetreflexologie, was eerder een kennismaking van 5 avonden. Achteraf bekeken leerden we er veel. Misschien sloegen we wel een paar basisstappen over, als ik het achteraf zo terug bekijk.

In elk geval, het waren mijn eerste stappen naar een bloeiende carrière. Ik was nog jong, 15 of 16 jaar. Dat maakt dat ik al meer dan de helft van mijn leven bezig ben met voetreflexologie. In al die tijd volgde ik tal van opleidingen en bleef ik investeren in mezelf. Ik ben trots op mezelf dat ik de eerste stap heb gezet en daarna de volgende!

Wist ik veel waar ik zou uitkomen.

En dat is ook helemaal niet belangrijk waar ik over 10, 20 of 30 jaar sta. Ik geniet nu van mijn leermomenten en heb een algemeen plan. Maar waarschijnlijk zal de uitkomst anders zijn dat het plan dat ik nu voor ogen heb.

Het leven brengt zo veel!

Leven in het NU is belangrijk, met het oog op de toekomst.

Af en toe eens een terugblik maakt me dankbaar.

Zeker als ik in de bladeren kijk van mijn eerste cursus.

Dat wil ik met jou delen!