Moet de cliënt geloven in voetreflexologie?

Ik kan het niet genoeg vertellen hoe waanzinnig het is om voetreflexologie toe te passen.
Keer op keer sta ik versteld van de resultaten.

Mijn praktijk is hoofdzakelijk gericht op vrouwen die vast zitten met hun emoties en daardoor wegzakken in een burn-out. Stress en vermoeidheid brengen heel wat klachten met zich mee waardoor mijn ruime kennis goed van pas komt.

Vol zelfvertrouwen ga ik aan de slag om deze vrouwen opnieuw zin te geven in het leven, hun leven op de rails te krijgen en verder te gaan.

Voetreflexologie is hier een heel mooi vertrekpunt!

Meestal is de hulpvraag: ontspannen en “me-time”
Mijn cliënten weten in mindere mate wat voetreflexologie juist is, maar ze willen het wel eens proberen.

Het is dus niet noodzakelijk dat jouw cliënt perfect weet wat voetreflexologie is en dus hoeft jouw cliënt er niet in te geloven.

Wat mijn cliënten allemaal gemeen hebben is dat ze zelf gekozen hebben om een afspraak te maken, ze staan er voor open. Mijn cliënten kiezen bewust voor een sessie. Dit al dan niet op aanraden van een vriend(in), maar de afspraak maken ze volledig zelf.

Letterlijk dan want ik werk met een online agenda waardoor ik zoveel meer vrijheid heb en mijn focus echt ligt op mijn cliënten.

Maar nu ben ik aan het afwijken. Iets wat vaker voorvalt want eens ik begin te vertellen… Tja, dat is een passie… Vandaar dat mijn lessen online zijn. Op die manier ben ik niet gebonden aan lesuren en zit er toch meer structuur in. Ja, ik heb ook mindere kanten. Eens je je bewust bent van je positieve en negatieve kanten, kan je ze ook benutten. Bewustwording is héél belangrijk!

Dat is wat voetreflexologie o.a. doet. Het maakt cliënten bewuster. Soms is dat heel confronterend en pijnlijk. Door het bewust worden, kan er een oplossing gevonden worden.

De doos zakdoeken staat niet ver.

Tranen in de praktijk zijn heel voorkomend, maar de cliënt is daarna zo opgelucht!
Tranen en wenen hangt samen met vloeistoffen. Voetreflexologie brengt opnieuw de energie in beweging, de vloeistoffen, dus ook de tranen.

Emoties komen los!
Emoties = Energy in Motion

Cliënten moeten niet geloven in voetreflexologie, ze moeten het een kans willen geven!
Wanneer cliënten standaard zeggen dat het niet zal werken, dan blokkeren ze hun energie volledig.
Deze kom je heel zelden tegen in je praktijk.

De resultaten van voetreflexologie zijn verbluffend!
Cliënten maken een vervolgafspraak in jouw praktijk, waardoor je een volgende sessie weer een stapje verder kan. Heel fijn om zoveel cliënten te zien transformeren!

I LOVE MY “JOB”

 

Wil jij een handige werkvolgorde ontvangen
zodat ook jij vol zelfvertrouwen een voetreflexologie geeft?

Vraag het nu heel eenvoudig aan door je gegevens hieronder in te vullen.
Een mail komt daarna jouw richting uit!