Niet langer een eenzame zelfstandige

Keitoffe dingen komen op mijn pad nu ik begonnen ben met de etherische olietjes van Young Living. Het is niet alleen een super kwaliteitsvol merk, maar de volledige omkadering is gewoonweg fantastisch!

Ok, zoals je weet is Young Living een MLM bedrijf en dat is prima!
Weet je trouwens waar MLM voor staat?
Multi Level Marketing.

Het leuke daaraan is dat je in een team terecht komt.
Ben jij zelfstandige, dan is er maar één weg en dat is de weg vooruit. Maar zoals jij en ik weten, is die weg geen mooi gladgestreken weg. Daar zit al eens een hobbel in of een put. Het gaat eens naar beneden en dan weer naar boven.

eenzaam als zelfstandige

Het leven van een zelfstandige kan eenzaam zijn

Maar weet je wat? Jij bent niet de enige die dit mee maakt! Jij zit in een team van allemaal mensen die vooruit willen. Elk zijn eigen weg!

M.a.w. er worden geen tips achtergehouden om groei van een ander te remmen, er wordt niet geroddeld om een ander klein te krijgen,…

Goede tips worden gedeeld, informatie over producten wordt doorgegeven, leuke promo’s worden in de kijker gezet,… en dit om jou en jouw bedrijf te ondersteunen.

Jouw heerlijk geurende bedrijf, hoe groot of hoe klein dan ook.

Nu ik met Young Living ben begonnen, zijn er extra mogelijkheden op mijn pad gekomen. En nog leuker dan enkel geld verdienen is dat ik al zelfstandige ergens bij hoor. In een groep en ik word gedragen! Ik krijg steun! Er worden dingen voor mij gedaan zodat ik niet alles zelf hoef te doen!

Ik ben gelukkig en ik zou het van de daken willen schreeuwen.
Alleen heb ik op dit moment er letterlijk te weinig longcapaciteit voor 😉
Maar daar gaat het nu niet om!

Het is fijn om gedragen te worden, gesteund en gemotiveerd!
Ik wil het iedereen aanraden en het liefst van af zou ik iedereen willen ondersteunen, op eenzelfde manier, als ik gedragen word!

Ik wil zo graag dat vrouwen terug in hun kracht komen,
doen waarvoor ze bestemd zijn,
krachten bundelen en de wereld een positieve geurende twist geven!

Open je armen en ontvang

Wil jij meer weten over de olietjes van Young Living en hoe je ze eenvoudig kan inzetten in jouw leven? Neem dan zeker even contact met me op, want ik wil je er zo veel over vertellen!