Intervisie

We legden reeds een heuse weg af samen.

Eerst volgde je een basiscursus voetreflexologie, al dan niet via mij. En nu ben jij actief aan de slag met de Reflexology Academy4u.

Waarschijnlijk heb je nood om eens van idee te wisselen of om enkele technieken van dichter bij te bekijken. En mailen alleen is niet zo handig meer. Zeker wanneer het gaat over echte casussen.

Om jou te ondersteunen richt ik op regelmatige tijdstippen een intervisiemoment in.

Intervisie is iets heel bijzonders! Je mag het dus niet bekijken als een extra les waarbij ik de docent ben en jij de student. Intervisie is een gezamelijke reflectie op je eigen praktijk. We doen beroep op elkaar om op een gestructureerde manier mee te denken over bepaalde obstakels die we tegen komen.

intervisie - voetreflexologie

Meedenken gebeurt door vragen te stellen aan elkaar en zo te groeien naar bewustwording. Intervisie is een confrontatie met jezelf. En vanuit de vragen die anderen aan jou stellen, komt het antwoord van jezelf.

Intervisie is bijzonder waardevol omdat je jouw eigen persoonlijke groei verder ontwikkelt. En je praktijk groeit maar zo snel, als jij groeit.

Voorwaarden

Omdat het gaat over persoonlijke groei is het belangrijk dat jij eerlijk en open durft zijn. Ook je kwetsbaar durven opstellen is noodzakelijk.

Langs de andere kant dien je te weten dat intervisie gebeurt met het grootste respect voor elkaar en onderling vertrouwen.

Wat gezegd wordt, blijft in de groep!


Wanneer kan je deelnemen aan intervisie?

Vanaf 6 maanden lidmaatschap heb je de mogelijkheid om een groep te kiezen om bij aan te sluiten. Noteer de data van die groep goed in je agenda. Wanneer je aansluit bij een intervisiegroep is het belangrijk dat jij je engageert om ook anderen vooruit te helpen. Het is een samenwerking om elkaar vooruit te helpen.

Intervisiemomenten

Groep maandag

Online groep via een zoom-meeting

Maandag 7 september 2020 van 19.15u tot…
Maandag 9 november 2020 van 19.15u tot…

Groep vrijdag

Door de corona-maatregels start deze groep pas op in september, tenzij de maatregels nog worden verlengd.

Adres: Everslaarstraat 205 – 9160 Lokeren

Vrijdag 18 september 2020 van 19.15u tot…
Vrijdag 20 november 2020 van 19.15u tot…
Vrijdag 22 januari 2021 van 19.15u tot…

Stuur me een mail wanneer jij wilt starten met intervisie en in welke groep.
Ik deel nog meer gegevens in de Academy.

Tot binnenkort!

Hilde Schoonjans - jouw docente - intervisie - voetreflexologie