Schouderklopje tegen hoofdpijn

Droom maar even weg dat jij op een massagetafel ligt, met je voeten nog ingepakt in een handdoek. Je krijgt alvast een schouderklopje van mij! Goed zo!
Even heerlijk diep in en dan weer langzaam aan uitademend.
Je collega lacht je vriendelijk toe want nu is het jouw tijd om even te genieten van een voetreflexologie.Hoofdpijn - voetreflexologie

Is het voor jou een droom, of ga je er eens echt werk van maken om zelf ook te ontvangen.
Het leven bestaat uit geven, maar ook uit nemen.

Ik gun het mezelf elke week gewoon omdat ik dat verdien!
En omdat ik zo hou van voetreflexologie.
Ik geef het ontzettend graag, maar krijgen zeker ook.
Het is een investering in mezelf.

En hoe deugddoend is het wanneer de reflexzone van de schouders worden bewerkt. En de schouderlijn. Daar zit bij mij best wel wat spanning op. Spanning die zich doorheen de week opbouwt. En dan heb ik nog een relatief rustig leven. Natuurlijk ben ik productief maar ik bedoel dat doordat ik mijn job graag doe, ik weinig stress ervaar.

Het is wel eens anders geweest hoor want toen ik minder zorgde voor mezelf en ik zie het ook in mijn praktijk terugkomen. Maar weet dat pijnlijke nekspieren en/of schouderlijn, in combinatie met vermoeidheid en een drukkend gevoel rond het hoofd, kan leiden tot spanningshoofdpijn.

Het is dus echt niet verwonderlijk dat er zo veel mensen rond lopen met hoofdpijn.
Er is gewoon geen tijd om tot rust te komen.

Vandaar dat het belangrijk is om jouw cliënten een stukje op te voeden.
Maar opvoeden kan pas als jij zelf het goede voorbeeld geeft.
Dus maak vandaag een afspraak bij een collega en dan verdien je alvast een schouderklopje.

Laten we nog even verder doorgaan op die spanningshoofdpijn. De meeste mensen nemen daartegen medicatie en gaan gewoon door met de drukte van hun leven. Medicijnen zijn niet de oplossing. Vaak helpen ze zelfs niet!

Voetreflexologie is daarentegen wel ideaal.

Wil je meer leren over hoofdpijn?

Dan nodig ik je met veel plezier uit op het webinar over:
De 3 grootste oorzaken van hoofdpijn.

Aanmelden doe je door je gegevens hieronder in te vullen.

 

En nu krijg jij nog een schouderklopje van mij!
Jij bent goed bezig!