Wat je tegenkomt op Facebook

Op Facebook zag ik een bericht verschijnen van Richard: “hallo goede morgen, welke vrouw zou mij een ontspanningsmassage willen geven?

Brrr… klinkt in mijn oren anders dan de inhoud.

Maar misschien is het omdat ik het zelf wat invul… Mensen hebben nu eenmaal die neiging om details verder in te vullen. En hé ik ben ook maar een mens.

 

Mocht die nu een zinnige uitleg kunnen geven waarom het specifiek een vrouw moet zijn… Maar geef toe, jij bent ook zelf een invulling aan het maken…

 

Wat zou een zinnige uitleg kunnen zijn, hoor ik je al denken.

 

Wel, heb je al eens gehoord van yin en yang?

Het zijn termen uit het oosten en het komt ook terug in één van de Universele wetten, namelijk in de wet van geslacht. Je hebt twee tegengestelden nodig om een geheel te vormen. Yin slaat op vrouwelijke energie en yang op mannelijke energie.

Je hebt beide nodig om in evenwicht te zijn.

Misschien is die man zodanig yang, weet hij met zijn eigen geen raad meer en zoekt hij contact met zijn vrouwelijke kant.

Bij elke vorm van communicatie tussen mensen, is er een uitwisseling van energie. Massage is net als een gesproken woord, ook een vorm van communicatie.

Wanneer je als vrouwelijke voetreflexoloog, de voeten van een man bewerkt, dan is de energie-uitwisseling optimaal! Dan stroomt de energie voor beiden en dan vul je elkaar aan waar nodig. Jij geeft vrouwelijke energie aan je cliënt en je cliënt geeft je mannelijke energie.

 

Nu is het wel zo dat onze maatschappij heel yang gericht is. Dus als jij als voetreflexoloog werkt vanuit je vrouwelijke kracht, dan kan je jouw vrouwelijke cliënten opnieuw opladen en kunnen deze cliënten het teveel aan mannelijke energie afgeven, via jou.

 

Ik schreef VIA jou en niet AAN jou. Het is de bedoeling dat jij als professioneel therapeut raad weet met de energie die niet bij je hoort. Dit leer ik je zowel in de online basisopleiding voetreflexologie als in de Reflexology Academy4u!

 

Het is belangrijk dat je zorg draagt voor jezelf en dat jij in jouw vrouwelijke kracht blijft!

 

Volg me in elk geval via mijn Facebookgroep!

Zo weet je als eerste mijn nieuwtjes.