Voetreflexologie is echt zalig om uit te oefenen

Mijn verhaal begint al op jonge leeftijd, ik was 15 à 16 jaar toen ik mijn eerste cursus volgde. Al moet ik toegeven dat er nog een passie naar boven is gekomen, namelijk hypnose. En ik herinner me nog dat ik medeleerlingen hun arm omhoog deed gaan op de speelplaats van de lagere school d.m.v. suggestie.

Geen wonder toch dat ik psychologie wilde studeren om meer over de mensen te leren. Toch, doordat voetreflexologie op mijn pad kwam, ben ik afgeweken en studeerde ik podologie. De reden was eenvoudigweg omdat dat een opleiding was met voeten. Maar hier in België liggen voetreflexologie en podologie zo ver uit elkaar…

Na mijn studies ben ik mijn praktijk gestart. Podologie, voetreflexologie, verschillende vormen van massage, aromatherapie,… Ik heb wat van alles op mijn straatbordje gehad omdat ik in een zoekende fase was.

Al heb ik nu het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen.
Maar ben ik echt zeker?
Neen 🙂
Ik weet wat ik nu wil en daar ga ik 100% voor!

Ik kan je wel al met zekerheid zeggen dat het véél eenvoudiger is om één duidelijke richting te kiezen en je focus daar op te leggen dan je praktijk te hebben en 10-tallen dingen aan te bieden waardoor het heel moeilijk is voor jou om te combineren, communiceren,…

Voetreflexologie is zalig

Waarom die zoekende fase?

Uit angst om cliënten of inkomen te verliezen.

Eens ik die angst los liet, ging de wereld voor me open en ik voel dat ik nog steeds in een transformatiefase zit.

Ik ben nu nog niet aan de helft van mijn mogelijkheden. Al zijn er nu al mensen die zeggen dat ik bergen werk verzet en dat in combinatie met ons gezin met vier kinderen.

 

Ik heb durven kiezen!
Ik ben er tegenaan gegaan!
Ik hou van mijn job!
Ik hou er van om mijn kennis en kunde te delen!
Ik hou er van om anderen te zien transformeren en het beste uit zichzelf te halen!

Ik gun jou hetzelfde geluk, dezelfde vrijheid!
Laten we samenwerken!

Wandel niet achter me, ik zal niet leiden.
Wandel niet voor me, ik zal niet volgen.
Wandel naast me, ik ben jouw coach en jouw docente.

Wil je meer ontdekken over reflexologie, mijn opleidingen en de Reflexology Academy 4u dan nodig ik je uit in mijn Facebookgroep.

 

Oh ja, ik zou het fijn vinden mocht je dit bericht een duimpje geven
xoxo Hilde