En het ontgiften gaat verder

Bij het ontgiften horen heel wat gezonde drankjes.
(als je niet helemaal mee bent, met het verhaal, START HIER)

Daar stond ik dan… voor het eerst een smoothie maken met mijn soepmaker.
2 bananen, 2 kiwi’s en 4 verse appelsienen.

De bananen en de kiwi’s sneed ik in stukken.
De sinaasappels begon ik te persen.
Het rook heerlijk en ik werd meteen gekatapulteerd naar mijn kindertijd.

Fruitpapjes na een middagdutje
Of…
Na school een smoothie bij mijn grootmoeder.

Ik zie het nog voor mij. In haar smalle keuken. Ze nam een maatbeker, wat vers fruit en ik mocht kiezen welke koek we er in gingen doen. Een Betterfood, Vitabis of een soldatenkoek.

En als klein meisje mocht ik die koek in stukjes doen.
Toch magisch!

smoothie

Mijn tweede smoothie was naar mijn normen al een heus experiment.
Ik deed er namelijk spinazie in omdat ik dat zo gezien had op een video die bij het ondersteunende programma hoort. En ik moet zeggen dat je dat echt niet smaakt in een smoothie!

En dan mijn derde smoothie ging ik pas echt wild! Niet alleen spinazie ging er in, maar ook rauwe selder en lijnzaad. Ja, iets wat ik in huis heb, maar nog nooit eerder gebruikt.

Omdat ik nog niet wild was van de ICP deed ik het in de smoothie en dat is perfect om te drinken. Het geeft zelfs wat pit aan de smoothie.

En ook de kids deden eens mee… maar ze verkiezen een smoothie met fruit. Enkel onze Feiko drinkt alle smoothies die ik maak. Rarara wie zou Feiko zijn?

Nu is het wel zo dat ik al enige tijd te kampen heb met een virale infectie die er voor zorgt dat mijn lichaam niet functioneert zoals het zou moeten. Ik kan wel wat PC werk doen of even een video maken, maar boodschappen doen, met de wagen rijden,… zijn op dit moment bijzonder vermoeiend.

Gelukkig krijg ik hulp van mijn man en ook van mijn mama. Mama is de kindjes deze vakantie elke dag komen halen, zodat ik kon rusten. Lief hé!
Natuurlijk maakte ik voor haar ook steeds een smoothie. Het eerste wat ze zei was: “Bonnemama maakte ook steeds een smoothie klaar.”

Wat heerlijk om haar op deze manier te herdenken.

Waarom deze blog?

Omdat ik jou op de hoogte wil houden van mijn ervaring in het gebruik van de producten van Young Living. Tot nu toe ben ik er helemaal wild van! En zo leer je me ook wat beter kennen.

Wil je er meer over weten?
Neem vrijblijvend contact met me op.

    Hilde Schoonjans

    PS: een duimpje voor mijn detoxavonkuur, geeft me extra energie
    dus waar is je duimpje?