Hoe start ik een praktijk?

Joehoe, het kriebelt al zo lang en jij bent een super gevoelsmens dus wil jij aan de slag gaan met een reflexologie-praktijk!

Ik heb mijn praktijk al bijna 15 jaar en dat is de beste keuze die ik heb gemaakt op professioneel gebied!

Gedaan met werken voor een baas, geen collega’s meer die lopen te roddelen, jaloers zijn of met jouw pluimen gaan lopen, geen verplichte werkdagen, de absolute vrijheid en met liefde mensen helpen, tijd voor hen hebben,…

Ik hoop van harte dat jij net zo een mooi leven hebt dan mij!

Voetreflexologie heeft deuren geopend, heeft me inzichten gegeven en heeft me doen groeien als mens.

Al deze zaken geef mee in mijn cursussen.
En jouw nieuw leven, daar kan jij nu aan beginnen!
Start gewoon met de online cursus voetreflexologie!

Wacht niet tot morgen of tot wanneer je ooit tijd hebt…
Dan kan je lang wachten hoor!

Gewoon doen,
want hoe langer je wacht met starten,
hoe langer je in je huidig leven blijft!

Het enige probleem is…

Jij bent een gevoelsmens en als jij de beslissing genomen hebt om er mee te starten, dan vlieg je er volledig in. Je smijt je 100%

Maar misschien is je partner nog niet helemaal mee in het verhaal en is hij iets realistischer. Voor jullie beiden heb ik een ideaal documentje samengesteld om te overlopen, want toegegeven, je kan dan wel helemaal starten en mensen helpen, het blijft wel een praktijk, dus een bedrijf.

Maar hoe start je er dan mee?

Vul je gegevens hieronder in en dan ontvang je een praktisch bruikbaar overzicht!