Hou zakdoekjes bij de hand als voetreflexoloog

Voetreflexologie zet op emotioneel vlak heel wat in beweging. We gaan er van uit dat alles moet stromen, bewegen. En als je goed kijkt naar het woord emotie dan ontdek je er “energy in motion” in. Dus energie in beweging. Daarom gaan we niet per sé streven naar tranen tijdens een sessie maar het is zeker zo dat wenen een normale reactie is. Gelukkig staan de zakdoekjes in mijn praktijk nooit veraf!

Het is wel mooi om te zien dat na het wegpinken van een traan, de cliënt een pak opgeluchter is. Want je moet weten, alles wat we zeggen, horen, voelen en denken heeft een effect op ons lichaam.

Zakdoekjes in een voetreflexologiepraktijk

Energie moet stromen

Deze energie moet stromen want anders zet het zich ergens vast in het lichaam. Je kan voorbeeld een krop in de keel voelen, er kan iets op de maag liggen,… Fysiek is er niets waarneembaar maar het kan echt als een last aanvoelen. En vaak gedragen we er ons naar waardoor het na enige tijd toch mogelijk is dat er effectief fysieke waarneembare klachten ontstaan. Denk maar aan de vele ziekenbeelden die ontstaan met als hoofdoorzaak stress!

Je volledige emotionele verhaal hoef je niet aan mij te vertellen, dat mag als het oplucht, maar het is niet aan mij om hier advies over te geven. Ik ben dan wel een coach, maar geen psycholoog of psychiater.

Een coach moedigt je aan door o.a. vraagstelling om zelf met antwoorden naar boven te komen. En ik leer dit ook mijn studenten in de Academy. En soms is het gewoon noodzakelijk om emotioneel ondersteunende medicatie in te nemen om uit een dal te komen. Als het je sneller vooruit helpt waarom niet! Dus ik vind het echt een belangrijke om samen met artsen te werken, door te verwijzen,… Voetreflexologie is een complementaire therapie.

Een aanvulling om jouw welzijn te verhogen!

Wanneer je nood hebt aan een voetreflexologie, maak dan zeker eens een afspraak via mijn online agenda. Het doet zo veel deugd! En ja, dan kan je al eens een traantje wegpinken. Maar weet dat de zakdoekjes in de buurt zijn.

Wil je net als mij mensen ondersteunen d.m.v. voetreflexologie?
Start vandaag nog met de online basiscursus voetreflexologie voor slechts 199 euro!

Scan de QR-code, betaal en start meteen met de cursus

PS: Wil je lekker geurende zakdoekjes in je praktijk? Doe dan een druppel etherische olie in de doos met zakdoekjes.