Nood aan een power boost?

Er zijn zo van die dagen dat het je niet mee zit. Eigenlijk zou je een power boost kunnen gebruiken.

Ook al kan je niet precies zeggen wat er scheelt, het is gewoon een heel vreemd gevoel en je voelt de kracht niet om in actie te schieten en de dingen te doen die zouden moeten gebeuren.

Ik heb daar ook wel eens last van. In het bijzonder als de zon achter de wolken schuilt om zelf even uit te rusten. Het is precies of de energie uit me leeg loopt en ik voel me dan ook echt leeg.

Helaas, uit een lege kan, kan je niet schenken…

Dus heb ik de keuze om ofwel al mijn cliënten af te bellen en lui in de zetel te hangen. Al vind ik dat ook geen fijn gevoel want dan voel ik me nutteloos en ook wel een beetje schuldig. Bovendien is dat niet zo goed want of ik nu werk of niet, de postbode komt langs met facturen…

Of ik kies er voor een half uurtje zelfzorg in te lassen, i.p.v. de vaat of een andere huishoudelijke taak te vervullen. Een half uur om mezelf op te laden met energie zodat ik de dag stralend kan verderzetten met de energie en productiviteit zoals jullie me kennen!

energy boost

Hoe haal ik mezelf uit een dip?

In dat half uurtje me-time zet ik mijn aroma-diffuser aan met een geurtje dat ik graag ruik. Vaak gebruik ik een mengseltje met o.a. etherische olie van pompelmoes omdat pompelmoes het zonnetje in huis doet schijnen. Wil je meer weten over aromatherapie, dan klik je best hier!

En dan vlij ik me in de zetel, muziekje op of een feel-good serie op TV en ondertussen doe ik een ontspannende handreflexologie zoals je leert in de online workshop handreflexologie.
Mijn power-booster!

Het is nu aan jou om productiever te worden!
Meer daadkracht!
Jouw power-boost!

Wil je meer weten over handreflexologie?
Dan heb ik voor jou goed nieuws want ik heb alvast een mini-cursus voor jou klaar staan!
Laat je gegevens hieronder achter.

 

PS 1: Nood aan een echte power-boost?
Stel dan niet uit maar start meteen met de online workshop handreflexologie.
KLIK HIER!

PS 2: Ben je het beu dat iedereen met een lang en zuur gezicht rondloopt of als een kieken zonder kop? Deel dan dit artikel en laat het zonnetje in je vrienden hun leven schijnen.