Voorkom frustratie tijdens de examens

Emoties, er valt zoveel over te vertellen. Vandaag heb ik het over frustraties omdat dit toch een emotie is die tijdens examenperiodes vaak voor komt. In de Academy staat trouwens een volledige training voor jou klaar over de emoties in combinatie met voetreflexologie.

Frustraties omdat de leerstof moeilijk is, omdat de verwerking langzamer gaat dan gepland, omdat de examens en de blok vallen tijdens momenten waar veel feestjes zijn (in de winter hebben we Kerst en Nieuwjaar en in de zomer heel wat communies en lentefeesten).

Als mama wil je natuurlijk dat je kind zich volop kan focussen op de cursus en het studeren.

Je probeert zo stil mogelijk te zijn, maar ja, door het mooie weer spelen de kinderen van de buren buiten. En geloof mij, spelende kinderen in een tuin hoor je héél goed. Het lawaai wordt nog erger als het echt mooi weer is en er een zwembad is.

Door al die frustraties in huis raakt jullie hoofd zodanig vol dat er geen nieuwe leerstof meer binnen kan. Vol is vol en het is dringend tijd om de hoofden tot rust te brengen.

Voetreflexologie is ideaal tegen frustratie!

Zowel jij als je student komen tot rust.
Je student is trouwens de ideale oefenpersoon voor de technieken waar je al over gelezen hebt en de video’s van hebt bekeken uit de online basiscursus voetreflexologie of de Reflexology Academy 4u.

Welke zones kan je bewerken bij frustratie?

De zone die als eerste naar boven komt is de reflexzone van de lever.
Een heel belangrijke reflexzone om te bewerken. Naast de emoties frustratie, boosheid en woede staat de lever voor het leveren van energie in het lichaam. Als de lever belast is met negatieve emoties zullen jij en je student moe zijn en niet verder vooruit komen.

Zet je frustratie dus opzij en ga productief aan de slag.

Want als jij je focus legt op je eigen leven, je eigen dromen en je eigen ambities, dan maakt dat niet uit dat de kinderen van je buren plezier maken in de tuin, dat je vrienden reisjes maken en uitstapjes doen,…

Jij hebt een doel en dat doel is een eigen praktijk uitbouwen!

Focus je daar op!

Start met een basisopleiding (KLIK HIER voor info)

Of volg een verdiepende opleiding (KLIK HIER voor info)

Naast de reflexzone van de lever zijn er nog veel andere zones die je kan bewerken. En allemaal hebben ze hun bijzondere meerwaarde. Vandaar dat voetreflexologie niet zomaar een voetmassage is.

Bij voetreflexologie worden er doelbewust bepaalde zones bewerkt.

Frustratie kan zich vastzetten in je hoofd. Door de tenen goed te bewerken, werk je op de reflexzone van het hoofd en kan de energie weer stromen.

Laat die energie zakken via de wervelkolom, dus werk op de reflexzone van de wervelkolom in de richting van hoofd naar stuit.

Beneden aangekomen kan je werken op de reflexzone van de darmen. De darmen zijn zo een ondergewaardeerd orgaan! Die moet je goed verzorgen!
Het belang van de darmen leer ik je in een volledige training in de Reflexology Academy4u.

Er valt zo veel te vertellen over voetreflexologie en daarom sta ik te popelen om samen met jou aan de slag te gaan.

Het enige wat jij hoeft te doen is JA zeggen tegen jezelf en tegen je dromen.

Ben je klaar om je leven te verrijken?