Een cursus voetreflexologie is meer dan enkel leren masseren

Een cursus voetreflexologie is meer dan enkel het leren masseren van voeten of enkel de reflexzones projecteren op de voeten. Voetreflexologie is een vorm van kunst. Hoe meer je het beoefent, hoe beter je het zal kunnen. Het is een evenwicht vinden tussen kennis in je vingers krijgen, werken vanuit je hart en een stap verder gaan door nieuwe kennis te vergaren.

Enkel kennis opdoen helpt je niet vooruit, enkel steeds opnieuw hetzelfde inoefenen schept geen vreugde. Het leren van voetreflexologie is een mooi samenspel.

Sowieso moet je behalve je reflexzones en technieken een brok anatomie en fysiologie verwerken. En soms kom je jezelf tegen. Want bij momenten is het lastig en moet je toch voldoende motivatie hebben om je doel te bereiken. Gelukkig ben je niet alleen en ondersteun ik jou tijdens het Samen Studeren. De studenten die hier aan deel nemen halen veel meer uit hun cursus dan de studenten die achteraf de video’s bekijken. Dus je leert tijdens een opleiding ook iets over jezelf!

Een cursus voetreflexologie is een vorm van persoonlijke ontwikkeling. Je leert heel veel vanuit de ervaring, gesprekken met medestudenten en (oefen)cliënten,… Enkel voeten masseren maakt van jou nog geen kunstenaar. Alleen maar met je neus tussen de boeken geeft je niet de feeling die je moet ontwikkelen om een echte voetreflexologie te geven. Je moet het voelen vanuit de kennis en dat vertalen op de voeten.

Nu is het zo dat het volgen van een cursus nog geen garantie is tot een bloeiende praktijk. Ik geef je stap voor stap alle tools, we beginnen met de basis in de online cursus voetreflexologie en we groeien verder in de Academy.

De tools hebben hun nut bewezen, maar jij bent wel de persoon die de tools moet aannemen en er iets mee moet doen.

En heb je eens een tegenslag, dan ondersteun ik jou!
Ik ben niet alleen jouw docente, ik ben ook jouw coach!

Wil je meer ontdekken, volg mijn Facebookgroep (KLIK HIER)