Een nieuwe start

Het nieuwe schooljaar, het begin van een nieuw kalenderjaar,…

Allemaal staan ze in het teken van een nieuwe frisse start. Vaak wordt op zulke momenten een nieuwe cursus aangevat.

Misschien is dit ook bij jou het geval, want de laatste dagen kreeg ik heel wat mailtjes van startende studenten voetreflexologie. Allemaal lezers van mijn mails, blogs en Facebookberichten. Het doet me plezier dat voetreflexologie leeft!

Maar weet je waar ik last van heb?

Wanneer ik uit een avondcursus naar huis rij, dan tolt mijn hoofd van alle informatie. Mijn hoofd zit vol en hoewel ik moe ben en weet dat ik meteen in bed zou moeten kruipen, lukt het me niet om te slapen. Ik ben dan zo opgewonden, wil mijn man van alles vertellen, mijn hele lijf zit nog vol van de adrenaline.

Ik ben er zeker van dat dit zo herkenbaar is voor jou!

Oe… en dan de volgende morgen gaat die wekker af. Natuurlijk ben je dan niet uitgerust.

En weet je, wanneer je niet uitgerust bent, ben je die dag minder productief, zelfs wat korter van stof,…

Hoe waardevol zou jij het vinden mocht je daar een oplossing voor hebben?

Gelukkig ben je hier aan het juiste adres!

Jij hebt mij gevonden en ik kan je nog meer tips geven en dieper ingaan op deze materie, maar om te beginnen, hou ik het liever eenvoudig met een snelle oplossing.

Wanneer je thuis komt van je cursus

Maak een mengsel van 10 ml. plantaardige olie zoals jojoba-, kokos-, zoete amandel-, olijfolie en 5 dr. etherische olie (EO) Stress AwayTM van Young Living. Smeer hiermee je voeten in. Dit zal je alvast helpen om harmonie te brengen tussen ratio en gevoel.

Doe 4 dr. EO van sinaas en 1 dr. EO van lavendel in je diffuser in je slaapkamer.
Heerlijk zoete dromen!

Wanneer je wakker wordt

Snuif je even aan je flesje van EO van peppermint.
Zo heb je meteen een frisse oppepper en kan jij je dag bet goede focus tegemoet!

 

Het leven is zo eenvoudig en ik maak het voor jou nog eenvoudiger want Young Living heeft een starterskit met 10 heerlijke geurtjes die jou ondersteunen om je welzijn te ondersteunen.

Bij die 10 geurtjes zit o.a. de Stress AwayTM, Sinaas, Lavendel en Peppermint.

EN een heel mooie diffuser die past in elk interieur.

Wil je meer info?
Contacteer me via onderstaand formulier!

PS: onderaan deze pagina, staan nog een aantal mooie bonussen die je bovenop je starterskit van young Living krijgt.

  Wat zit allemaal in de starterskit van Young Living?

  Het Premium Starter Kit, een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën, vormt de ideale optie voor diegenen die de transformatie van hun leven, serieus nemen.

  Uw Premium Starter Kit bestaat onder meer uit:
  Dewdrop Diffuser
  Premium Essential Oils Collection:

  • Lavender 5 ml
  • Peppermint 5 ml
  • Lemon 5ml
  • Frankincense 5 ml
  • Di-Gize 5ml
  • Thieves® 5ml
  • Purification, 5ml
  • C.™ 5ml
  • Copaiba – 5ml
  • PanAway, 5ml
  • Stress Away™ 5 ml
  • AromaGlide™
  • Rolleraccessoires
  • Orange+ 5 ml
  • 2 NingXia Red® Single (60ml)

  Jouw investering is slechts 188 euro incl. BTW en verzendingskosten

  Bovendien ontvang je 3 super bonussen er bovenop!

  • Toegang tot de Oil2Bloom Academy + bijhorende FBgroep
  • Online cursus: Manifesteren van het leven van je dromen t.w.v. 297 euro
  • Online cursus: Aromatherapie t.w.v. 333 euro

   

  Als je wilt starten noteer dan meteen volgende gegevens, dat spaart een hoop heen en weer mails uit ? Voornaam – Familienaam – Adres – e-mail – GSM-nummer – Geboortedatum – Persoonlijk of zakelijk gebruik – BTW-nummer

    

   Voel je ook vrij dit te delen want het is zo waardevol!
   Samen maken we deze wereld een stuk mooier.