Is voetreflexologie zweverig?

Zelf ben ik een heel realistisch persoon. Ik hou er van om te leven met mijn voeten stevig op de grond. En ik adviseer mijn studenten om ook heel realistisch te blijven. Beloof niets aan cliënten want je weet nooit wat het resultaat van een sessie is.

Je cliënten zijn individuen en iedereen reageert anders op een sessie. Je kan de technieken nog zo goed in je vingers hebben, elke cliënt is anders!

Zo had ik onlangs een super boeiende cliënte. Haar doel was om te ontspannen. Maar na 5 minuten werken toonde haar lichaam signalen dat ze aan het overreageren was. Slechts na 5 minuten. Ik poogde met harmoniseringstechnieken om te ontspannen, maar het bracht niets op.

Gelukkig kon ik overschakelen naar een techniek met mijn etherische oliën.

De tweede sessie heb ik ontdekt waarmee ik haar snel opnieuw in evenwicht kon brengen. En in de derde sessie kon ik zelfs haar hormoonstelsel harmoniseren zonder een overreactie te veroorzaken. Hiep hiep hoera voor de cliënte en mezelf!

Het hormoonstelsel harmoniseren leer je trouwens in de online basiscursus voetreflexologie!

Dus alleen technieken kennen is niet voldoende

Een niet te onderschatten werking van voetreflexologie, zonder al te zweverig te klinken, is werken met de juiste intentie. Als de intentie juist is dan vloeit de energie naar waar het nodig is.

Wanneer iemand een voetreflexologie krijgt, helemaal volgens de regels van de kunst, dan komt de cliënt in een andere vorm van bewustzijn. Een intens ontspannen gevoel waarbij je deels los komt van lichaam en geest. Je hoort en voelt alles, maar je bent zo intens ontspannen. Een vorm van meditatieve toestand, beetje vergelijkbaar met een hypnotische toestand.

Als het lichaam zo intens ontspannen is dan is er geen behoefte meer om te reageren volgens ons oeroude programma van vechten, vluchten of verstijven van angst. Hierdoor is je immuunsysteem 10 keer krachtiger! En dan kan je innerlijke dokter weer helemaal zijn ding doen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam kan weer werken.

Voetreflexologie is op zich niet zweverig.

Er zijn misschien wel een paar zweverige zijsprongen en dat is helemaal OK, maar je moet dan wel steeds opnieuw terugkomen naar de basis. En daar heb je een stevige basis voor nodig!

Deze kan je bekomen door de online basiscursus voetreflexologie te volgen!
En dit voor slechts 199 euro

Of scan de QR-code