Mijn inzicht, dat ik met jou wil delen

Ik kwam tot een méga groot inzicht en dat wil ik graag met jou delen.

Want net als jou ben ik soms zoekende. Ik heb wel een bepaald doel voor ogen maar dan zie ik iets voorbij komen op Facebook of een collega doet een leuke actie of… en hup daar gaat mijn focus… helemaal weg.

Dan begin ik te denken dat ik toch maar weer met dat nieuwe aan de slag moet want het is bijzonder interessant en ik kan er nog meer mensen mee helpen en…

Dus dan kom ik in een zoekende fase en een fase waar ik twijfel aan mezelf. Gelukkig ken ik mezelf al en zie ik het gebeuren waardoor ik het een halt kan toeroepen.

Maar nu ben ik aan het afwijken want wat gebeurt er in die fase, en ik weet dat jij dat ook hebt, je begint filmpjes te kijken, Facebook af te zoeken naar boeiende dingen,…

En uiteindelijk komt het maar op 1 ding aan!

Focus je terug op je doel en neem gerichte acties. Er is maar één weg en dat is de weg vooruit!

Kijk, je kan blijven zeggen dat je meer cliënten op je agenda wilt, dat je te veel tijd verliest met het anamnesegesprek met je cliënt, maar uiteindelijk zal er niets veranderen als je zelf geen actie onderneemt.

Je kan eindeloos gratis trainingsfilmpjes kijken, maar je gaat niet in de diepte, je neemt geen actie!
Je moet actie nemen! Het is jouw tijd om recht te staan en je dromen waar te maken!

En dat maakt mij zo uniek.

Jij leert in de Academy niet enkel het vervolg van een basiscursus en welke volgorde je moet hanteren, maar jij werkt samen met mij om jouw praktijk uit de grond te stampen, met stevige wortels zodat jij geen hinder hebt van wat de ander doet.

 

Ik ben dus niet enkel jouw docente voetreflexologie,
ik ben ook jouw coach!

 

Wil je meer weten over de Academy?
Neem dan een kijkje via deze link.